Untitled Page
Untitled Page
  Copyright © RamKab Investments AB  |  Stockholm. Sweden  |  Innehar F-skattsedel  |  Tel: +46 707 179600  |  info@ramkabinvestments.com
RamKab Investments AB Personlig Assistans
är en privat personlig assistans anordnare som erbjuder individidanpassad assistanstjänster till behövande i alla åldrar. Vi satsar på Kontinuitet, Tillgänglighet, Trygghet för både brukaren och assistenten.

Vår Kund
RamKab Investments AB ser både brukare och assistenten som kunder. Som ett service- och kund-orienterat bolag strävar vi och gör vårt bästa att du som både brukare och assistent ska trivas och vara nöjd.

Assistent
En assistent är en lyhörd lyssnare och en observant iakttagare. Assistenten samverkar med dig för att genomföra det du inte själv kan, för att ge dig tillgång till världen utan att han/hon tar mycket plats. En assistent är en person som tar initiativ, som föreslår och som på dina villkor hjälper dig att utveckla eller förbättra ditt livskvalite.

Vad gör en assistent?
Din personliga assistent är din förlängda arm. Ni bildar ett team där du är ledaren men ni tillsammans utvecklar en kommunikation och samverkan som kan karaktäriseras med ord som vänskap, gemenskap, sammanhållning och spänning.

Att vara anställd som personlig assistent
Att vara anställd som personlig assistent hos RamKab Investments AB är ett bra val då vi värnar om kvaliteten i varje assistansuppdrag. Eftersom arbetsuppgifterna och arbetsmiljön varierar från uppdrag till uppdrag finns en arbetsledare i varje enskilt assistansuppdrag.
Arbetsledaren är assistenternas närmsta chef. Arbetsledaren kan vara kunden själv, en anhörig till kunden eller någon annan som är utsedd till arbetsledare.
Det är arbetsledaren som rekryterar och lägger schema ( i samråd med oss), bemannar frånvaro, ansvarar för introduktionen, genomför medarbetarsamtal osv. På detta sätt leds uppdraget av en person som vet vad det handlar om och som är insatt i det specifika assistansuppdraget.

Vårt arbetssätt leder till både nöjda kunder och anställda.

För att veta varför du ska anlita RamKab Investments AB och vad vi erbjuder, läs informationen här på sidan, eller helt enkelt kontakta oss genom att fylla i ett formulär (menyn vänster om sidan "
Skicka din CV", så löser vi det tillsammans.

Individuella Lösningar, Personligt bemötande - Individuell anpassad personlig assistans med dina villkor - DU bestämmer VI guidar