Untitled Page
Untitled Page
  Copyright © RamKab Investments AB  |  Stockholm. Sweden  |  Innehar F-skattsedel  |  Tel: +46 707 179600  |  info@ramkabinvestments.com
RamKab Investments AB Personlig Assistans
är en privat personlig assistans anordnare som erbjuder individidanpassad assistanstjänster till behövande i alla åldrar. Vi satsar på Kontinuitet, Tillgänglighet, Trygghet för både brukaren och assistenten.

Vår Kund
RamKab Investments AB ser både brukare och assistenten som kunder. Som ett service- och kund-orienterat bolag strävar vi och gör vårt bästa att du som både brukare och assistent ska trivas och vara nöjd.

Brukare
LSS, LASS Lagen ger rätt till assistansbehövande att själv bestämma över sin assistanstid och upplägget. Dvs, DU som brukare har den fulla rätten att bestämma över din assistans-ersättning, vem du ska anlita för att sköta den, välja dina assistenter och tillsammans med dem komma överens om schemaläggning och dina aktiviteter inom ramen av ditt assistansersättningsbeslut. Detta är en självklarhet för oss.


För att veta varför du ska anlita RamKab Investments AB och vad vi erbjuder, läs informationen här på sidan, eller helt enkelt kontakta oss genom att fylla i ett formulär (menyn vänster om sidan "
Intresseanmälan", så löser vi det tillsammans. Vi vet att varje individ är unik och har sina specifika behov.

Individuella Lösningar, Personligt bemötande - Individuell anpassad personlig assistans med dina villkor - DU bestämmer VI guidar